Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Guardo

Guardo

   През 2000 година, италиански дизайнери разработват марката Guardo, която се превръща в предпочитана, благодарение на разнообразието, предоставено на потребителя. Модерните цветове и нетипични детайли са в основата на запомнящите се екземпляри. Покритието на часовниците е с PVD пластове. Когато за пръв път се появява розовото злато при часовниците им, те моментално се превръщат в едни от най-предпочитаните аксесоари както от дамите, така и от техните господа.

Повече от 16 години марката доставя на своите потребители възможността да си закупят висококачествени  ръчни часовници. След като са успели да достигнат до най-високите стандарти за точност и дълготрайност, то дизайнерите са се фокусирали върху това да разработват допълнителни функции и нов дизайн за всеки един вкус.

Не забравяйте, че ръчният часовник е един от аксесоарите, които никога няма да се окажат неуместни. Часовниците с марка Guardo показват за вас не само времето, но и дата, световно време и десетки други показатели, по ваш вкус и предпочитания. Часовниците умело акцентират върху състоянието на своя собственик. Те са подходящия т аксесоар за всеки успешен човек.

Vip-watches.net е оторизиран търговски представител на марката и всички часовници Guardo са оригинални и с гарантирано качество. Ако вече сте запознати с бранда, то ние ви гарантираме, че няма да останете разочаровани. Ако ли пък до сега не сте си закупували часовник с марката Guardo, то ще бъдете приятно изненадани.