Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Guess

Guess

   Всички вие сте наясно с това, че Guess е световна марка с американски произход, която се занимава предимно с производството на дрехи, аксесоари, часовници, парфюми, бижута и други. Двамата братя Пол и Морис Марсиано отварят своя пръв магазин през 1981 година в Лос Анджелис, където и се местят да живеят. Те набират популярност, благодарение на своите черно бели-реклами. Известни модели взимат участие в тях, например Клаудия Шифър, Ева Херцигора, Валерия Маца и много други. Те, на свой ред, стават известни благодарение на този тип реклами.

Първата линия часовници включва колекциите “Guess”, “Guess Steel” и “Guess Collection”. Тя е била представена през 1984 година. Свежите цветове и смелият дизайн са в основата на тези „бижута”, красящи ръцете на най-прецизните и изтънчени дами. За господата са били създадени модели с далеч по-улегнал и сдържан дизайн, описващ тяхната мъжественост.

Толкова разнообразни, вие можете да се докоснете до аналогови, мултифункционални и модели хронограф, които са умело съчетани с покритие от злато и в комбинация от естествена кожа или силикон. Дамските модели, както вече споменахме, са далеч-по смели като дизайн. Възхитителни, те се открояват с повече цветове, кристали, животински мотиви и изкрящи елементи.

Ние от Vip-watches.net предоставяме на вашето внимание множество специални подбрани часовници, носещ марката Guess. Ако сте техни привърженици, то гарантираме ви – няма да останете разочаровани. Ако не сте – ще бъдете приятно изненадани.