меню
Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Как да поръчаме

   Истински произведения на изкуството ще откриете в нашия магазин Vip-Watches.net. Предлагаме великолепие, което ще подчертае вашите стил, класа и елегантност. Доверете се на добрия вкус, дело на едни от най-известните дизайнери в света. Най-новите колекции от часовници и бижута достигат до вас в оригинална кутия, гаранционна карта и сертификат. Насладете се на приятното и неподправено чувство, което човек изпитва, хващайки в ръка дълго чакан часовник, колие, обеци, гривна или пръстен.

Пътят, който трябва да извървите от посещаване на магазина до получаване на вашите желания, е изключително лесен, с цел достигане до по-голям кръг хора в обществото.

Няколко стъпки, за да реализирате успешно своята поръчка:

Разгледайте внимателно наличните в магазина артикули и изберете тези, покриващи критериите и отговарящи на предпочитанията, нуждите и финансите ви.

Стъпка 1: След като сте харесали даден часовник или изящно бижу, то кликането върху снимката или името, които ще ви отведат право в детайлната страница на продукта.

Стъпка 2: Ако желаете да закупите часовника или бижуто, които разглеждате в момента, то лесно можете да ги превърнете в част от вашата покупка, натискайки бутона „Купи” или „Купи на изплащане”.

Стъпка 3: Уверете се, че именно този модел, който сте добавили в количката, отговаря на множеството ви капризи. Влезте в своята количка и продължите със завършване на поръчката. Ако притежавате промо код, то в полето, намиращо се в дясно, следва да го изпишете. Можете да изберете да продължите да пазарувате или да финализирате поръчката си. В случай че сте избрали да продължите да пазарувате се връщате отново на богатия каталог от часовници и бижута. Ако продуктите, които сте си избрали, са това, което търсите, бихте могли да финализирате поръчката си.

Стъпка 4: След натискане на бутона „завършване на поръчка” преминавате към следващо стъпало, където вариантите за клиента са няколко. Тези, които имат направена вече регистрация, натискат бутона „вход” или се вписват чрез профила си във Facebook или Google+. Ако нямате регистрация, можете да попълните кратката форма за поръчка, вписвайки Име, Фамилия, E-mail, Адрес и Пол. Пред вас се появява още една възможност – дали да запишете данните си, създавайки си профил в онлайн магазина или да ги използвате за еднократна поръчка. Разбира се, далеч по-рентабилно е те да бъдат запаметени и при следваща покупка няма да се налага да изписвате отново цялата тази информация, отнемаща от времето ви, ще имате достъп първи до всички промоционални оферти и също така и до специални предложения, достъпни само за регистрирани потребители. 

 Стъпка 5: Избирате начин на плащане:

  • Плащане с карта;
  • Банков кредит;
  • TBI Leasing;
  • Наложен платеж.

 Стъпка 6: „Преглед на избраните артикули преди завършване”. Ако не сте сигурни в артикулите, които сте избрали да поръчате, бихте могли да извършите повторен преглед. Ако желаете към поръчката да добавите предпочитания и желания, като гравиране, скъсяване на верижка или друго, то можете да впишете това в полето, отбелязано като „допълнителни коментари към поръчка”.

Стъпка 7: Приемете общите условия, поставяйки отметка в квадратчето в дясно и натиснете бутона „Финализирай поръчката”.

Това е всичко, което се изискваше от вас. Очаквайте E-mail за потвърждение.

Мечтаете ли да зарадвате любим човек с подарък, изработен специално и единствено за него? Познато ли ви е чувството, когато пораждате сълзи от щастие в очите на хората? Искате ли да породите възторг, радост, изненада и благодарност у някого? Ние имаме страхотен план, с който да реализираме всичко това. Предлагаме ви да гравирате закупено от нас бижу или часовник с име, дата, послание или друго. Така персонализиран, аксесоарът ще се превърне в любим предмет и незабравим спомен. Виж повече за услугата: Ръчно гравиране на часовници и бижута

В готовност сме да отговорим на всички ваши въпроси. Освен на имейлите и Facebook страницата, посочени в сайта, можете да позвъните на телефони: 02/ 905 77 77,  0878 700 515.

Благодарим ви, че избрахте да пазарувате от Vip-Watches.net!

Това е мястото, на което ще откриете всички часовници и бижута, срещани единствено в сънищата ви!