Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Kappa

Kappa

   Ако през последните 36 години сте гледали какъвто и да е било спорт, то навярно вече сте запознати с марката Kappa. Няма как да не разпознаете силуета на мъж и жена, седнали в гръб един с друг. Това е емблемата на спортната марка. Компанията се занимава с производството на дрехи, обувки, чанти, аксесоари и часовници.

Марката се появява през далечната 1978 година. Фирмата отваря врати в Италия. Тя е сред най-предпочитаните марки от спортистите, атлетите и компании, притежаващи свои собствени клубове. Здравината на произведените часовници не би могла да се оспорва. Тяхното качество е на изключително високо ниво. Благодарение на качеството на материалите, притежателите на часовник с марка Капа чувстват сигурност и самочувствие, докато времето не спира да се отмерва в тяхна полза.
В основата на тяхното производство заляга прецизен японски кварцов механизъм, притежаващ швейцарска точност. Всяко едно произведение на изкуството е напълно оригинално и достига до вас, директно от своя производител.

Колекциите на Kappa са насочени към мъже и жени, които активно спортуват и начина им на живот е свързан с това. Можете да срещнете множество модели часовници, които се характеризират със свой собствен стил и дизайн. Те са изключително здрави и свръх многофункционални.

Vip-Watches.Net е оторизиран онлайн търговец на марката Kappa. Всичките часовници са оригинални! 

Филтрирай