Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Kronsegler

Kronsegler

   За часовниците Kronsegler времето е просто баланса в живота. Създаването на перфектния часовник за компанията е свързано с едно истинско проучване. Аксесоарите са посветени на изследването на времето, което не е просто среда, която може да се измери. Всеки един часовник си има своя собствена история на създаване, именно това ги превръща в уникални и неподправени произведения на изкуството, които нямат аналог. Тази история показва индивидуалността му и пътя към живота.

Разнообразието, царящо при производството на часовници Kronsegler, е почти неизчерпаемо. За производителя е от изключителна важност да се придържа към баланса между естетиката и функционалността. За него е важно блясъкът на висококачествените продукти да бъде достъпен за всеки един. Часовниците са с патент, който ги защитава и предпазва от неоторизирани търговци.

През 2009 година компанията успява да разработи свой собствен модул, който е на основата на швейцарския механизъм. Часовниците Kronsegler се характеризират с висока точност и прецизност. Това се дължи изцяло на качествените материали, участващи в изработката на бижутата. Използват се всякакви китайски механизми, гарантиращи дългия експлоатационен живот на продуктите.

Kronsegler часовниците не принадлежат към масовото производство, което, само по себе си значи, че те са с висока индивидуалност.

Vip-Watches.Net е оторизиран онлайн търговец на марката Kronsegler. Всичките часовници са оригинални! 

Филтрирай