меню
Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Liu Jo

Liu Jo

   През далечната 1995 година е създадена компанията Liu Jo. Нейно седалище е Капри. За изключително кратко време тя се превръща в една от най-известните италиански марки в света. Интересът към нея е толкова голям, че фирмата не престава да радва своите почитатели с множество нови модели, подобрени като функционалност и технология. 2006 година е повратна за компанията. Тя сключва договор с фирма, производител на бижута - Nardelly Luxury. По този начин се появяват и първите колекции от бижута, включващи и часовниците. Те са комбинация от перфектното бижу за един завършен вид и моден аксесоар.

Liu Jo е комбинация между достъпен, модерен и изискан начин на живот. Марката е пределно наясно с това от какво се нуждаят клиентите й и по всякакъв начин се стреми да отговори на техните желания и предпочитания.

Часовниците на световноизвестната марка се предлагат в над 500 магазина, разположени по цял свят. Потенциалът им за растеж не престава да се покачва.

Елегантност и качество са в основата на моделите на италианската марка. Бляскав, динамичен и запомнящ се стил заляга в концепцията на модните аксесоари.

Vip-Watches.Net е оторизиран онлайн търговец на марката Liu Jo. Всичките часовници са оригинални!