Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Marvin

Marvin

   Пропита от най-добрите традиции на швейцарската часовникарска индустрия, марката Marvin ви гарантира производството на уникални и неповторими аксесоари, които не само да отмерват точността на времето за вас, но и да ви даряват със сигурност и спокойствие през цялото време. Подарете си настроение и емоция, благодарение на високия клас часовници, дело на швейцарския нюх и творчество.

През далечната 1850 година стартира историята на марката. Точно тогава Marc Emmanuel Didisheim отваря своето собствено часовникарско ателие в Сант Имиер, Швейцария. Този град е известен с часовникарския занаят. Първите часовници са били създадени много отдавна през 1720 година. А започват да се произвеждат и разпространяват през 1770 година.

През 11893 година синовете на Marc – Хенри – Алберт, Едгар и Чарлс построяват фабрика за производството на часовници, като паралелно с това продължават семейната традиция. Точно по това време официално е била регистрирана марката Marvin. Тя е била регистрирана във Федералния институт за интелектуална собственост в Берн.

Брандът Marvin е популяризиран със своите традиции и статута на модерни, луксозни, красиви и стилни часовници, притежаващи своя история. Часовниците са задвижвани с най-добрите швейцарски механизми, отличаващи се с ненадминатото си качество. Всеки един екземпляр успява да съчетае естетика и внимание към най-дребните детайли.

Vip-Watches.Net е оторизиран онлайн търговец на марката Marvin. Всичките часовници са оригинални!