Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Modalo

Modalo

   MODALO – когато времето се среща лице в лице с лукса!

Един автоматичен часовник работи толкова дълго, колкото го носите върху китката си. Резервната мощност би могла да продължи около 24 или 48 часа. След нейното изтичане, аксесоарът би могъл да спре изцяло, поради липса на движение на самата китка – това се случва, когато часовниците се съхраняват в кутии.

Всеки един колекционер е добре да бъде запознат с този важен въпрос. Хората, притежаващи поне няколко часовника несъмнено ще оценят лукса на произведенията с марка MODALO.

Компанията е водещ производител на часовници и търговец на ексклузивни кутии и аксесоари, предназначени за тяхното съхранение. Качествените аксесоари са перфектно съчетание между изключителен дизайн и иновативни технологии.

Искате ли часовникът ви да бъде съхранен по възможно най-пълноценния начин, без да съществува опасност от надраскване или счупване? Ако е така, то вашият избор е кутия за часовници с марка MODALO. За производителите на тези висококачествени аксесоари целта е да създадат брилянтни кутии, които да гарантират целостта на вашите бижута.

Материалите, използвани за направа им, са от изключително висок клас. Бъдете разумни и предвидливи – доверете се на качеството, достигащо до вас на разумни цени.

Vip-Watches.Net е оторизиран онлайн търговец на марката MODALO. Всичките часовници са оригинални! 

Филтрирай