Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Movado

Movado

   Американската марка часовници Movado добива своята популярност, благодарение на изчистения дизайн на дисплея, характеризиращ се с точка разположен на 12 часа, символ на позицията на слънцето в неговата най-висока точка. Компанията е създадена през 1947 година от Нейтън Джордж Хорвит. Дизайнът, превръща марката в запомняща се, е награден от „Музея на модерното изкуство“ в Ню Йорк. Днес той е част от много от моделите, произведени именно от тази американска марка.

През 2006 година Movado празнува 123 години в сферата на часовникарското производство. Името на марката означава „движение“. Голяма част от моделите носят имената на есперанто. Такива са: Bela (“красива”), Belamodo (“красива мода“), Fiero (“гордост”), Brila (“брилянтен”), Linio ("линия”), и Verto.

През близката 2015–та година компанията представя един от най-запомнящите се модели часовници, които едва ли времето ще отмие. Това е моделът, наречен Movado Motion collection. Той се задвижва от механизъм Manufacture Modules Technologies (MMT) MotionX. Запазена марка на колекцията си остават дамските часовници Bellina  и мъжките модели Museum sport.

Часовниците с марка Movado не са създадени единствено да отмерват точността на времето, те са предназначени за хората, които се движат в крак със своето собствено време. Потопете се в океана на тяхната функционалност и безупречен дизайн.

Vip-Watches.Net е оторизиран онлайн търговец на марката Movado. Всичките часовници са оригинални!