Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Nina Ricci

Nina Ricci

   Nina Ricci е модна къща, основана от Мария "Нина" Ричи и нейният син Робърт в Париж през 1932г. От 1998 година тя се превръща в собственост на Puig.  

В началото на създаването на компанията,Нина се е занимавала с проектирането на рокли, докато Робърт управлявал бизнеса и финансите. Марката Nina Ricci е известна по цял свят с изискано, романтично и винаги женствено чувство, което Мария внедрява във всяка една своя колекция.

Фирмата произвежда не само обувки, чанти, дрехи, парфюми и бижута, но и се занимава с изработката на висококачествени часовници, които имат за цел не просто да измерват точността на времето, но и да даряват своя притежател със сигурност и спокойствие, по времето когато са върху неговата ръка. Доверете се на добрия вкус и внимание към малките детайли, които можете да наблюдавате при часовниците.

Те се произвеждат от висококачествени материали, гаранция за дълъг експлоатационен живот и години радост и добро настроение. Аксесоарите за ръка са едни от най-предпочитаните от онези дами, имащи висока оценка за себе си и изпитващи самоуважение. Благодарение на часовниците с марка Nina Ricci всички те имат възможност да демонстрират перфектен вкус и завършена визия.

Vip-Watches.Net е оторизиран онлайн търговец на марката Nina Ricci. Всичките часовници са оригинални! 

Филтрирай