меню
Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Плащане и доставка

Безплатна доставка на часовници и бижута     

   В епицентъра на нашата политика заляга стремежът ни да изграждаме трайни и коректни взаимоотношения с клиентите. Ето защо ние не спираме да ги изненадваме със страхотни привилегии, селектирани специално за тях самите. Тук ще откриете информацията, която ви интересува, относно плащане и доставка – нещо, което вълнува всеки един потребител, тръпнещ в очакване да се докосне до великолепието, което е поръчал.

Удоволствие е за нас да съобщим на своите клиенти, че доставката на поръчан от Vip-Watches.net артикул, е напълно БЕЗПЛАТНА. Независимо от стойността на аксесоарите, които сте закупили, то вие не сте таксувани за услугата. Поръчките се доставят на посочения адрес или до офис на куриерска фирма, удобен за Вас. 

Срокът на доставка обикновено е 1 или максимум 2 работни дни. През този интервал от време наша е отговорността да уточним всеки детайл, свързан с вашата поръчка. Ако съществува вероятност за това вашата поръчка да бъде забавена, то наш служител незабавно ще се свърже с вас на посочения телефонен номер или E-mail адрес. Ще имате възможност допълнително да уточните удължаване срока на доставка и съгласието ви за това. 

Когато получите своята поръчка от куриер, от вас се изисква пратката да бъде отворена пред самия него, с цел валидност на застраховката, в случай че съществува проблем с продуктите. За да останете 100 % доволни от обслужването ни, то ние създадохме тази опция „Преглед преди плащане”. Стремим се към това да избегнем всички притеснения, свързани с продукта, като ви предоставяме възможността да го погледнете отблизо, преди да заплатите стойността му на куриера.

Това е част от желанието ни да уверим своите клиенти, че могат да разчитат на нас по всяко време. В готовност сме да дискутираме въпроси на всяка една тема, свързана с предлаганите от нас артикули. Вратите са ни широко отворени за нашите настоящи и бъдещи клиенти. Ако видът на продукта е нарушен, посредством транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена стока.

Доставка на същия ден – комплимент за нашите клиенти

Мечтали ли сте някога часовникът или бижуто, което сте поръчали, да бъде в ръцете ви броени минути след като сте финализирали своята поръчка. Ние от Vip-Watches.Net ви предлагаме една страхотна и нажежена оферта! Няма как да не се възползвате от нея! Чували ли сте за експресна доставка в рамките на деня? Не, това не е мит! Това е самата реалност! Възползвайте се от специалната ни услуга – експресна доставка за поръчани часовник или бижу, в рамките на деня. Тази опция е валидна единствено за територията на София. Поръчката следва да бъде извършена до 14 часа. Наш служител ще се свърже с вас за потвърждение след което красивото и уникално бижу ще се превърне във ваша собственост.

Забележка: Вашата доставка би могло да се забави в случаите, в които липсва желан артикул, изчаква се наличност на конкретен модел или други обстоятелства, които изцяло не зависят от екипа на Vip-Watches.Net. В такива моменти Ви молим най-учтиво да проявите търпение. Уверяваме Ви, че наш служител ще се свърже с вас по възможно най-бързия начин за доуточняване на поръчката и нейната доставка.

За нас е от ключова важност клиентът да бъде доволен от извършената поръчка. Ние вярваме, че вашето мнение е нашата награда за това, което вършим. Възползвайте се от възможността да си поръчате часовник или бижу, принадлежащи на световноизвестна марка, които ще получите в съвършен вид, задоволяващ дори най-капризните вкусове и изисквания. Гарантираме ви, че 100 % оригиналните продукти ще достигнат до всяко едно населено място такива, каквито сте си ги представяли единствено в сънищата.