Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Poljot

Poljot

   Руските часовници Poljot (Полет) изразяват философията на компанията производител : From Russia with love - from Germany with precision (От Русия с любов - от Германия с прецизност). Самото име наследява престижната руска марка, занимаваща се активно с производството на ръчни часовници. Названието е в следствие от полета на Гагарин, по време на който е носил на ръката си такъв часовник.

Днес тези часовници се произвеждат в Германия и върху тях е изписан знака Made in Germany. Това, което ги превръща в неповторими аксесоар, е безкомпромисното им съчетание между елитарен руски стил, стари традиции и немска прецизност. Марката се занимава с производството на мъжки и дамски часовници, които хората от двата пола обичат да носят върху китките си. Те са перфектното бижу, умело допълващо визията и подчертаващо същността на своя собственик.

В повечето случаи произведенията са изключително специални или лимитирани издания. Всяко едно от тях е носител на имена и събития от историята на Русия.

Часовниците се изработват с автоматично или ръчно навиване. Допълнителната елегантност, е в резултат от кожените каишки от естествена кожа.

Poljot не са просто часовници, измерващи точността на времето – те са бижута, доставящи емоция и наслада на притежателя си. Vip-Watches.Net е оторизиран онлайн търговец на марката Poljot. Всичките часовници са оригинални!