Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Private Label

Private Label

Ексклузивно във Vip-Watches - Новата услуга Private Label!
Избери швейцарски висококачествен часовник от нашите предложения и го персонализирай по твой вкус! Можеш да избереш лого, емблема или пък изображение, което ние ще брандираме на циферблата на модела. Това, което си избрал може да бъде брандирано и върху луксозната кутия, в която ще получиш този аксесоар, специално създаден от теб. И това не е всичко, защото нашите дизайнери с радост ще гравират лазерно капака, верижката и/или закопчалката на модела.
А часовникът би бил страхотен подарък за твоите колеги, клиенти, приятели или фенове. Можеш да го продаваш като фирмен аксесоар или да го подариш на своите лоялни бизнес партньори. Изборът е в твои ръце!

Минималният брой за закупуване на персонализирани часовници е 25 бр., а посочената цена на всеки продукт е за 1 бр. и включва брандирането само на циферблата. Брандирането на кутията, както и гравирането на останалите компоненти на часовника се таксуват отделно. При поръчка на повече от 100 бр. часовници , ще получиш отстъпка от цената на всеки артикул.