Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Rebecca

Rebecca
   Rebecca е една от най-известните бижутерийни компании в световен мащаб, произвеждащи продукти с най-високо качество. Създадена е през 2000 г. от Алесандро Тести, който е дизайнер на първите произведени бижута на марката, като за тях са използвани суровини от стомана и бронз, но обработени с най-качествена техника, така че да грабнат вниманието на всеки.
 
Тази иновативна и оригинална техника има огромно въздействие върху пазара и след няколко години Rebecca бива оценена на международно ниво. Още от първите си колекции, Алесандро Тести знае как да „проектира“ красота, съчетавайки новите технологии с древното златарско изкуство, като по този начин дарява на бижутата Rebecca Line чар, несравним досега.
 
Компанията държи рекорд сред своите конкуренти за инвестиции и реклами в международни женски списания и се предлага в над 1500 магазина по целия свят, като едни от най-известните са в Маями, Рим и Дубай, но седалището й се намира в „сърцето“ на Тоскана – Флоренция.
 
Закупувайки бижу на Rebecca от Vip-Watches, вие получавате сертификат за качество и произход на материалите, използвани при изработката му, както и оригинална кутия от производителя.