Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Rotary

Rotary

   Rotary е марка часовници, призната в целия свят, благодарение на класическата визия и перфектен дизайн на своите произведения на изкуството. Фирмата е основана през 1895 година от Моис Драйфус в швейцарския град Ла Шо дьо Фон. И до днес компанията е собственост на семейство Драйфус.

Основателят на бранда, Моис Драйфус, се е посветил на създаването на красиви и елегантни часовници, напомнящи за нежната чувствителност на жената и силата, присъща за себеуважаващите се господа. Успехът, на който се радва компанията цели 12 години след нейното основаване, води до откриването на офис във Великобритания.

Голяма част от часовниците, произведение на марката Rotary, са водоустойчиви, непоколебимо надеждни и се отличават с красивия си дизайн. Това е една основателна причина да се превърнете в собственик на поне едно бижу, сътворение на тази марка.

Колекцията Watch Shop Rotary включва модели, предназначени както за мъже, така и за жени. Те са подходящи за всеки повод и умело допълват визията на хората от двата пола. Едни от най-зашеметяващите часовници на швейцарската марка са моделите с кожени каишки в кафяви и черни цветове, съчетани с римски цифри. Можете да се превърнете в личност, която сама управлява времето си. Аксесоарите не са просто уред за измерване на точността до милисекунди, те са истински бижута, подаряващи ви емоции и наслада. 

Филтрирай