Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Saint Honore

Saint Honore

   В продължение на повече от век SAINT HONORE е синоним на световноизвестния „Paris-Style” и е създала колекции, отличаващи се с ненадминатия си дизайн. От Париж до Ню Йорк и от Токио до Дубай, опитът на часовникарите успява да привлече погледите и вниманието на тези, които са привърженици на съвременните детайли и модерна визия.

SAINT HONORE получава подкрепа от "Swiss Made". Това е резултат от високия клас материали и смели съчетания между тях самите. Марката предлага не само часовници, но и бижута и аксесоари, изразяващи желанията на съвременните дами и господа.

Днес SAINT HONORE е една наистина глобална марка, чието присъствие се усеща в над повече от 50 държави, намиращи се в целия свят. Тя е бързо развиваща се икона на стила и творческата сила. С цел отговаряне на вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните си почитатели, служителите на компанията умело примесват вековните семейни традиции и съвременните тенденции за дизайн. Резултатът е една съвременна колекция, с която ще си подарите самочувствие, наслада и сигурност.

Не всяка една марка може да се гордее с улица, която е на нейно име. SAINT HONORE се намира точно в сърцето на модерния и неподправен Париж. На тази улица намират място едни от най-известните бижутерии.

Vip-Watches.Net е оторизиран онлайн търговец на марката SAINT HONORE. Всичките часовници са оригинални!

Филтрирай