Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

   Tommy Hilfiger е една от най-запомнящите се марки в света на висшата мода. Тя е в състояние да завладее всеки един, стремящ се към постигане на съвършена визия. Въпрос на време беше да превземат света на часовниците. Tommy Hilfiger е вдъхновен от собствения си баща да създаде своя собствена колекция часовници. След 42 години часовникарски труд, баща му успява да го мотивира да направи тази велика и запомняща се стъпка. Не след дълго самият Tommy Hilfiger се превръща в дизайнер на истински произведения на изкуството.

Неговата единствена цел е да представи модели, съчетание между безпогрешна класа, неповторим стил и безкомпромисно качество. Хилфигър е един от най-талантливите дизайнери, които създали марка часовници, движеща се в добре познатия американски стил.

До настоящия момент всеки един от часовниците на марката не престават да бъдат верни на оригиналната дизайнерска концепция на брана. Последната колекция на марката ви предоставя възможността да се докоснете до неповторими бижута, които са абсолютно съчетание между американския стил и модерни детайли. Можете да избирате сред хронографи от неръждаема стомана и мултифункционални модели. Дамската серия се отличава с диаманти, знакови цветове, сменяеми каишки и други.

Vip-Watches.Net е оторизиран онлайн търговец на марката Tommy Hilfiger. Всичките часовници са оригинални!