Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

TW Steel

TW Steel

   Холандската марка TW Steel се появява през 2005 година. Тя бързо и почти безпроблемно извоява своето място на подиума на часовникарската мода, като се позиционира в сегмента на по-дръзките и големи модели аксесоари. Самият диаметър на корпуса е в диапазон между 37 мм до 50 мм.

Едно от нещата, които със сигурност ще ви направят силно впечатление, докосвайки се до колекциите на TW Steel, е тяхното стоманено покритие. Може би вече сте се досетили, че самото име е препратка към тази тяхна специфика. Голяма част от моделите имат допълнително PVD покритие, благодарение на което закупеният от вас часовник няма да се надраска и времето не ще остави грозни отпечатъци върху иначе съвършения му блясък.

При направа на часовниците с марка TW Steel участват два основни механизма: кварц от Citizen Miyota или швейцарски кварц от Ronda. Компанията се превръща в спонсор на отбора от Формула 1 Лотус-Рено през 2011 и 2012 година.

Дълъг е списъкът от известни личности, които предпочитат върху ръцете си да носят именно часовник с този бранд. Някой от тях са небезизвестните британския бивш пилот от Формула 1 Дейвид Култард, американската R&B певицата Кели Роуланд, както и актьорът, взел участие в не малко турски телевизионни сериали Къванч Татлату.