Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Wolf

Wolf

   Wolf притежават 180 годишна история. От създаването си до днес те по никакъв начин не са изневерили на луксозните и висококачествени произведения, синоним на клас и съвършенство. Дългогодишният бизнес се предава от поколение на поколение и успява да съхрани семейната традиция за създаване на истински произведения на изкуството, до които хората да се докосват.

Едно от най-големите постижения на компанията се изразява с това, че всеки един продукт, достигнал до вас, е ръчно изработен и в него е излята огромна доза професионализъм, прецизност, педантичност, и разбира се, нюх към дребните детайли, и разбира се, безкомпромисно качество.

Създателите на семейния бизнес Wolf са се насочили предимно към производството на приказни кутии, предназначени за съхранение на бижута и предмети, подходящи за подаръци, поднесени на любими и скъпи хора. Всеки един предмет с марка Wolf е съвършена ръчна изработка. Днес тази компания е лидер на пазара. Това е резултат от иновативният дизайн на кутиите за бижута, кутиите за часовници или останалите шедьоври, които произвежда фирмата.

Цената, по всичко личи, отговаря изцяло на качеството на артикулите. Материалите, участващи в тяхното сътворяване, са от изключително висок клас.

Vip-Watches.Net е оторизиран онлайн търговец на марката Wolf. Всичките кутии за часовници са гарнтирано оригинални! 

Няма намерени продукти в тази категория