Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Yamaha

Yamaha

   През 2005 година е основана една от най-известните днес часовникарски марки TW Steel. Нейно седалище е Холандия. Тя бързо усъвършенства тънкостите, при изработката на аксесоарите и скоро след като е отворила врати успява да предложи на пазара по-големи модели, предпочитани от хора по цял свят. При голяма част от часовниците на TW Steel диаметърът им варира от 37 мм до 50 мм.

Едно от най-характерните специфики, отнасящи се за тази марка, е стоманеното покритие на часовниците. Повечето от вас, може би още докато прочетат бранда, им става ясно това. Друга отличителна черта е допълнителното PVD покритие, което спомага за увеличаване устойчивостта им от надраскване.

Часовниците се задвижват от два основни механизъма – японския кварц Citizen Miyota или швейцарският кварц от Ronda.

Марката часовници TW Steel се превръщат в основни спонсори на отбора от Формула 1 Лотус-Рено през 2011 и 2012 година.

Голяма част от светските лица са привърженици на холандската марка часовници. Някой от тях са британския бивш пилот от Формула 1 Дейвид Култард, американската R&B певицата Кели Роуланд. Към списъка от известни личности няма как да пропуснем да споменем Къванч Татлату – познат на българите турски актьор, участвал в поредица телевизионни сериали.

Vip-Watches.Net е оторизиран онлайн търговец на марката TW Steel. Всичките часовници са оригинални! 

Филтрирай